Kjøpsbetingelser

VILKÅR FOR KJØP OG BETALING

Lilli&Leopold eies og drives av Dyveke Cappelen Beugnet

Dopsgt. 4

0177 Oslo

 

Vi i Lilli&Leopold ønsker å gi deg som kunde en trygg og positiv handel og vil gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd med både produkt og service. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 92440504 eller mail til Dyveke@lillileopold.com  om du er usikker på størrelser eller har andre spørsmål.  Vi hjelper gjerne!!

 

BETALINGSVILKÅR:

Alle kjøp hos Lilli&Leopold følger Norsk kjøpslov og betingelsene gjelder alle kjøp i https://lillileopold.com/

 

Du må være over 18 år for å handle i nettbutikken og alle priser vises inklusive moms. I tillegg til denne prisen tilkommer  eventuelle fraktkostnader om ikke annet er avtalt.

 

LEVERINGSTID:

De fleste ordre blir pakket samme dag eller første virkedag etter bestilling og vil ankomme etter 1 – 3 arbeidsdager. 

 

FRAKTPRISER:

Det er mulig å hente produktene i vår butikk i Dopsgt. 4 i Oslo, eller er det  fast fraktpris  på 49,- 

 

VED BYTTE:

Du kan gjerne bytte varen du har kjøpt hos oss, da betaler du returporto til lager og vi betaler ny forsendelse med ny vare til deg. Hvis du ønsker å bytte så må du huske på at varene må ligge i originalemballasjen med alle merkelapper på og være ubrukt. Fyll ut skjema med angreretten der du skriver hva du ønsker å bytte til. Send returpakken til:

 

Lilli&Leopold

Dopsgt.5

0177 Oslo 

RETURER:

Angrerettskjema kan lastes ned her: angrerett

Alle produkter må være ubrukt og ha alle merkelapper og info som varen ble sendt i for at lager skal kunne håndtere varemottak. Ta gjerne kontakt om du er usikker.

  

REKLAMASJON:

Hvis du har fått et feil produkt tilsendt eller mottatt et produkt med feil eller skade så må du ta kontakt med oss på mail evt telefon så snart som mulig.

Alle reklamasjoner må returneres til hovedlager sammen med returskjema / angrerettskjema – vi vil sende deg en returlapp til å feste på pakken. Du vil få tilbud om alternativ ny / annen vare eller pengene tilbake. 

 

Om du har noen spørsmål utover det som er beskrevet ovenfor - ta gjerne kontakt med oss så vil vi hjelpe deg:

Mail til Dyveke@lillileopold.com

Telefon 92440504

Lilli&Leopold

Dopsgt. 5

0177 Oslo